Babyfoto raden, laat alle gasten een eigen babyfoto meenemen en probeer ook aan een babyfoto van de nieuwe mama te komen.
#bunnies #rabbit #rabbits #rabbitlove #rabbitlife #bunny #bunnylove #bunnylovers #bunnyrabbit #bunnylife #pet #pets #cute #spring I madook BIN Pinterest Access our best ideas with a free account Sign up to see more.
Gepersonaliseerde muursticker met roze vlinders en bloemen.Combineer dan het Oud-Hollandse spelletje spijkerpoepen met zwanger zijn.Een valse bingo: zing een liedje voor de baby, dicht bij de buik van de mama.Smeer of spuit dan een aantal duikelijk ruikende producten in verschillende luiers.Baby Pim Pam Pet.De gasten moeten raden bij welk volwassen dier sex video's in de massage kamer het babydier hoort.
Tel het daarna met zn allen en geef het aan de winnaar.
In deze race tegen de klok wint degene die de meeste babynamen kan verzinnen.
(Bij welk dier hoort een pulsterling?) Of, andersom: hoe heet het babydier dat bij het volwassen dier hoort (Hoe heet het kind van een fret?) Degene met de meeste goede antwoorden wint.
Een leuke muursticker boom met beesten voor de kinderkamer / babykamer of een inspirerende" voor in de slaapkamer of woonkamer.
Laat de aanstaande mama fotos maken, want zij kan waarschijnlijk niet meer zo goed meedoen.Noem je per ongeluk het b-woord?Maak eigen vragen die te maken hebben met zwanger zijn en babys, lees steeds een vraag voor en laat iedereen antwoorden met de letter waarop het spelletje stil komt te staan.Bovendien zijn de muurstickers weer te verwijderen, zodat u na een tijdje zonder veel moeite de muur weer met een andere sticker kan voorzien.De naam van uw kind, kan eenvoudig worden aangebracht.


[L_RANDNUM-10-999]