chat met een arts online voor gratis verzending

Daarom de Dokter op Zak app.
De huisarts is het eerste aanspreekpunt met betrekking tot uw gezondheid.
PratenOnline ontvangt kwaliteitskeurmerk, pratenOnline heeft eind juni als eerste internetproject voor jongeren de Online hulpstempel gekregen.PratenOnline is aangetoond effectief bij depressieve jongeren.Taken van de huisarts, u kunt bij uw huisarts terecht voor vragen over uw gezondheid of dat van uw kind.Je kunt chatten, fotos uploaden, videochatten of bellen.Je kunt direct je vraag stellen.
Daarnaast kan hij u informeren, adviseren of uitleg geven over uw gezondheid.
Je hoeft je niet zwaar down of gespannen te voelen om op deze website terecht te komen, maar als je het wel bent, dan kan chatten met én van onze professionals misschien nuttig voor je zijn.
Je krijgt antwoord van een team ervaren medisch deskundigen.
Op de volgende tijden kun je gebruikmaken van de chat: maandag t/m vrijdag 8:00 - 10:00 19:00 - 21:00 zaterdag en zondag 10:00 - 12:00.
Samenwerking met andere zorgverleners, wanneer u doorverwezen wordt naar andere zorgverleners, zoals een specialist of diëtiste, dan coördineert de huisarts uw zorg.
De chatbehandeling op is effectief in het verminderen van depressieve klachten bij jongeren.
Stel je een vraag aan Dokter op Zak?De app is speciaal voor fbto Zorgklanten.Je kunt ook zelf je mening hierover geven door op het stempel hierboven te klikken.Is een website voor jongeren tussen de 12 - ongeveer 23 jaar.Of een bijsluiter waar live sex vet je niks van snapt?Andere zorgverleners zullen hem op de hoogte houden van de zorg die u geboden is en het eventuele free gay chat-ruimte vervolg traject dat zij aanbevelen.Zij zijn in staat om jou een gezondheidsadvies op maat te geven.Of misschien ken jij wel mensen in je omgeving waarvan jij denkt dat ze iets aan onze site kunnen hebben?
[L_RANDNUM-10-999]