Onderwijs wordt verzorgd in het leslokaal op de 2e verdieping van het object, maaltijden in de eetzaal op de begane grond, kleurentelevisie, video.
Als je scrolt, krijg je zelfs een printscreen van een kamer, om te zien hoe het eruit ziet.
Totaal aantal kamers voor kinderen bedraagt 8, met een beddenaantal van 2 tot 6, totaal aantal bedden max.
Weet je dat nog?De accommodatie is binnen een ongeveer 15 minuten wandeling van Parc Monceau.De accommodatie is gelegen op slechts 30 minuten wandelen van het centrum van Parijs.Duurdere versie: excursie naar het Poolse slot Ksias, diners, avondprogramma, ontbijt, bezoek aan Nachod met het slot, aankomst op school in de middaguren.Gasten kunnen gebruik maken van 24-uurs receptie, room service en strijkservice ter plaatse.
Individuele aanmeldingen op het adres van het pension.
Klik op de screenshot!
Het pedagogisch toezicht heeft de beschikking over een appartement met twee kamers (2 en 3 bedden) met een klein keukentje en koelkast, met eigen sanitaire voorzieningen en een douche.
19 jaar chat kamers voor macbook ervaring team, nieuws, join the club and: get our exclusive deals find out about our promotions first enjoy all our benefits, live Chat Can we help you?
Op je plaatsen, klaar voor de start, sex chat!
Op een kust waar vooral kiezel en rots stranden voorkomen hopen wij dat u ook een van deze schitterende zandstranden zult vinden.
Laat me je een aantal functies vertellen die gevonden kunnen worden in de chat rooms: video chat, chat op je telefoon, bestanden en afbeeldingen overzetten, avatars op maat, instant en privé berichten.Een expert in webcam discussies is beter!Wil je weten waarom?Ik gok dat zij zo blij is om te weten dat haar dochter met een expert in sex chat is getrouwd.Excursieprogramma en manifestaties worden vastgesteld bij aanvang van het verblijf uit het volgende aanbod: Rotsstad van Adrspach met een rondvaart (bus - trein).Zomerkinderkamp van 2590 Kc, programma van het zomerkamp gericht op bergsport, excursies naar de rotsen van Adrspach en Broumov, bezoek aan historische monumenten en sloten (kastelen zwemmen, sporten, jacht zonder wapens, paardrijles en andere mogelijkheden.Slot van Nachod sportdag, barbecue, zwemmen entreeprijzen niet bij de prijs van het verblijf inbegrepen.Wat zou dat een fout zijn geweest!



Je zus zou het super vinden om zon soort site te vinden!


[L_RANDNUM-10-999]